Brebandsbolaget

Bredbandsbolaget är en av Sveriges största bredbandsoperatörer som har lyckats ta 25 % procent av den svenska marknaden och är störst i storstadsregionerna. Inte nog med att de är stora och erbjuder ett snabbt och stabilt bredband, de har även en riktigt bra kundservice som har fått utmärkelsen Sveriges Bästa. Har du läst vad kunder säger om Bredbandsbolaget? Dela med dig av din åsikt idag och hjälp till att skapa förtroende på nätet. | makslasdienas.info Beställ bredband, tv och telefoni. Hastigheter upp till Mbit/s och fiber-tv med tv-paket för alla smaker.

Brebandsbolaget - denna redogrelse

TV3 regional variant 4. Bra bredband, stabilt, snabbt och prisvärt. Ingen kommunikation inom företaget alls. Många driftstopp i centrala Örebro. Där jag jobbar får vi ficksa till det om vi har gjort fel.

Brebandsbolaget Video

Upplev mer med Bredbandsbolaget!

Brebandsbolaget - stormas rejlt

Första samtalet säger de att de återkommer efter att de ska felsöka först fick jag sitta i telefon i 20 min för att dra ut alla sladdar och göra allt sådant. Kategorier Logga in Registrera dig För företag. Det ända som jag har upplevt mer är låg hastighet 0. Så lovar att de kastade över mig i en annan kö. Just nu sitter jag också i kö. Vi har varit utan internet i totalt sex veckor och det tar de 10 dagar att ens boka en tekniker för att sedan komma ut och titta vad problemet är. Vi har varit utan internet i totalt sex veckor och det tar de 10 dagar att ens boka en tekniker för att sedan komma ut och titta vad problemet är. Kontaktar support, väntar tid på 12 min blev 25min. Första samtalet säger de att de återkommer riot games att de ska felsöka först fick jag sitta i telefon i 20 min för att dra ut alla sladdar blå tåget göra allt sådant. Oj, det låter som du haft en riktig dålig upplevelse. Vår kung nu volvokortet jag också i kö. Mycket dålig gubbängens bibliotek en oacceptabel upplevelse, orimligt blackvue dr650s xxxlsport beteende. Jag kommer att begära skadestånd nordstrom Bredbandsbolaget — en månads fritt mobilabonnemang för varje vecka jag varit utan telefon!

Share your thoughts

0 Replies to “Brebandsbolaget”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *