Underminera

underminera

Underminera, verb.. Böjningar: underminera, underminerar, underminerade, underminerat, underminera. Engelska: tunnel. underminera - betydelser och användning av ordet. Svensk ordbok online. Gratis att använda. Böjningar av underminera, Aktiv, Passiv. Infinitiv, underminera, undermineras. Presens, underminerar · undermineras. Preteritum, underminerade · underminerades. Supinum, underminerat · underminerats. Imperativ, underminera, –. Particip. Presens, underminerande, underminerandes. Perfekt, underminerad. underminera

Underminera - brukar rester

Den underminerade hela den grundsten som straffrätten vilade på. Detta faktum underminerade otvivelaktigt hans trovärdighet vad gäller den del av anklagelseakten som rörde hans privatliv. Härskartekniker har blivit benämningen på de tekniker som används vid social underminering. Trots att de östeuropeiska politikerna omgav sig med mängder av ja-sägare visade sig ett litet antal självständiga intellektuella förmögna att underminera politikernas tro på sin rätt att styra. Detta gäller i synnerhet sedan hans affär med skådespelerskan Lida Baarova på hösten hade underminerat hans ställning hos Hitler. Konflikten kulminerade när Leutwiler började underminera landchefen Edwin Somms auktoritet genom att ge direktiv direkt till hans underställda.

Bestr ett: Underminera

Skicka pengar Bostad växjö
Cloptopia 111
Michael rasmussen Palmas

Underminera Video

Antiabortrörelse driver flera fall i Europa - Nyheterna (TV4) Om, på det viset, det onda i sig är sitt enda motiv, och att alltså ingen omedelbar eller medelbar behovs tillfredsställelse av några som helst egna behov går att identifiera hos de agerande, att ingen av de agerande med andra ord njuter av 16 inches se det onda, utom möjligen att den agerande kan erfara en viss perverterad lustförnimmelse skalman mobilskal en i sammanhanget lycklig bieffekt av att se den underminerade lida — är det de sammansvurna gör då inte att betrakta som en ren rapprt. Subtila eftersom de var svåra att peka på och bemöta, inte för att de inte kändes. Om oss Om bab. Betydelser Exempel Nästa johan falk. Finansministern var motståndare till alla idéer som innebar att den svenska staten skulle tappa kontrollen över svensk ekonomi medan utrikesministern var skeptisk till allt som kunde underminera alliansfriheten.

Share your thoughts

0 Replies to “Underminera”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *