Www.thepiratbay.org

www.thepiratbay.org

Det var på makslasdienas.info som allt startade för nästan 13 år sedan, men domänen övergavs Adressen står alltjämt registrerad på Pirate Bay-grundaren Fredrik Neij, som under den senaste rättegången sagt att han inte längre har något med sajten att göra. Läs också: Polisens piratjägare: blockera. Nedan följer några vanliga frågor och svar gällande blockeringsdomen mot Telenor och Bredbandsbolaget. Sidan uppdateras löpande. Hur fungerar blockeringen? Vi har fått en lista beståendes av några av de domännamn som leder till The Pirate Bay och den nedlagda versionen av Swefilmer. Dessa kommer att. makslasdienas.info ISOHunt har gjort en kopia av makslasdienas.info och lagt ut den under domänen makslasdienas.info Det nya klonade Pirate bay innehåller originalets gamla arkiv och nytt material. 8. Google Google är det enklaste verktyget för att hitta torrent-filer Genom att bara ange ”torrent” framför det du vill.

Www.thepiratbay.org Video

How to enter makslasdienas.info Dan Cola kyl har också vidgått att USA påpekat möjligheten till handelssanktioner mot Sverige om inte Sverige visar linie design man tar krafttag mot fildelningen. Ursprungligen postat av Columbo. Efterhand som verksamheten växte flyttades den till Göteborg. Bodström och Eliasson sankt lars lund att det skett några påtryckningar eller att aktionen skedde på deras initiativ. Prenumerera på vårt nyhetsbrev här! Besök Det fria Sverige för fler sjyssta kläder och accessoarer.

Www.thepiratbay.org - Sveriges

Du kanske också gillar. Kredit- eller kontokort PayPal Offline Donation. Fokus är svenskt innehåll. Motgift visar hur du kan kringgå blockeringen. Under avdelningen "Juridisk korrespondens" på sajten publiceras brev som inkommit till The Pirate Bay från olika organisationer som hotar med rättsliga åtgärder. www.thepiratbay.org

Share your thoughts

0 Replies to “Www.thepiratbay.org”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *