Podgora

podgora

hej Vi har bokat en resa första veckan i juli till Podgora.nån som varit där å kan berätta lite om staden å dess omgivningar? /Karin. Podgora är en plats belägen i Makarska Rivieran. Riktningen för turismen byn började utveckla ett starkare och har idag vuxit till en av de mest attraktiva resmål i Dalmatien. Staden nämns först g. och har varit känd Fiskecentrum. Det är en idealisk plats för familjer med små barn. På grund av närheten till staden. En kraftig skogsbrand rasar i turistorten Podgora i Kroatien. Svenska turister har tivngats fly sitt hotell.

Podgora - tog

Dramatiska operationen räddade Lina Hedlunds liv - Podgora är en trevlig by, men det är inte så mycket ”håll i gång”, i alla fall inte då vi var där. TripAdvisor använder cookies för att förbättra din upplevelse på webbplatsen. Är ämnet aktuellt fortfarande för frågeställaren? Skriv ett eget restips. Avståndet är meter till centrum i Podgora

Podgora Video

Welcome to Podgora podgora

Podgora - att det

Nån som har varit där och vet om det är värt resan? De första turisterna kom till staden redan före år varefter det första hotellet öppnades i staden år Rebecca West, 34, och hennes kompis vaknade av den kraftiga röken och att brandlarmen på hotellet tjöt för fullt. Stränder Kilometerlång strand med en fin strandpromenad. Vi bevakar situationen Även Ving reser till Podgora men deras kunder har inte påverkats av branden. Väder jan 7°c feb 8°c mar 12°c apr 15°c maj 20°c jun 24°c jul 28°c aug 28°c sep 23°c okt 18°c nov 13°c dec 8°c Läs mer om vädret.

Share your thoughts

0 Replies to “Podgora”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *